maanantai 18. elokuuta 2014

Alman tavoitteita viikolle 34

Tällä viikolla aion olla kohtelias uusille harjoittelijoille, Maisalle ja Mariannalle, olla aktiivinen tunneilla ja kuunnella opettajaa. Yritän tehdä myös läksyt, joka kerta kun niitä tulee. Biologiassa aion oppia muutaman uuden puu- ja pensaslajin, historiassa kuulen lisää keskiajasta ja fykessä opiskelen ilmakehästä ja siihen liittyvistä asioista. Matematiikan tunneilla opettelen esimerkiksi potenssilaskuja ja viikonloppuun mennessä olen oppinut lisää oikeinkirjoituksesta ja sen säännöistä.

 

2 kommenttia:

  1. Hyvä, Alma! Todella hienosti olet osannut tehdä tavoitteet tälle viikolle, vaikka teet niitä ensimmäistä kertaa. Toivottavasti opit noita uusia puulajeja, opetussuunnitelmassa niitä mainitaan yhdeksän, enkä tiedä, onko mikään niistä sinulle uusi. Mutta tästä alkaa tavoitteellinen kuudennnen luokan opiskelu, ja ensi maanantaina arvioimme, miten on mennyt.

    VastaaPoista
  2. Tällä viikolla opin, että mitä potenssi tarkoittaa ja opin laskemaan myös potenssilaskuja. Biologiassa opin tunnistamaan muutaman uuden puulajin, vaikkakin osa oli minulle jo ennestään tuttuja. Historiassa kuulin lisää keskiajasta ja se osoittatui todella kiinnostavaksi. Fykentunnilla opin lisää ilmakehään liittyvistä jutuista. Äidinkielessä sain vastauksen muutaman sanan oikeinkirjoituskysymykseen.

    VastaaPoista