maanantai 18. elokuuta 2014

Tavoitteet vk 34 Sanni

Yritän muistaa kaikki kotitehtäväni ja välineeni. En kiusaa ketään ja olen kiltti muille. Yritän tehdä parhaani tutkimuksessa kiusaamisesta. Teen jotakin koko ajan liikkavälkillä. Opettelen hyvin matikan potenssilaskut ja sanalliset tehtävät. Opettelen GAFE-ympäristön käyttöä reippaasti. Pelaan aina kun pystyn Sumdogissa. Bilsassa tunnistan kaikki pensaat, kasvit ja puut perjantaihin mennessä. Yritän tehdä mahdollisimman hienon kuvistyöni ilman virheitä. Opiskelen keskiaikaa mahdollisimman hyvin hissassa. Opiskelen ilmakehästä mahdollisimman hyvin fykessä. Teen koulutyöni mahdollisimman hyvin.

3 kommenttia:

 1. Ihanasti olet asettanut itsellesi tavoitteita tälle viikolle, hyvä Sanni! Tätä oli ilo lukea! Bilsassa tarkoitat varmaan kaikkia vaadittuja puita ja pensaita, koska minäkää en tosiaan tunnista kaikkia puita ja pensaita vieläkään, enkä tiedä, tunnistaako kukaan. ;)
  Mutta kaikkea hyvää viikkoosi, toivottavasti olet tyytyväinen oppimiseesi, kun arvioit asioita loppuviikosta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Vuokko :3 ja itse onnistuin mielestäni..hyväksyttävästi..kai.
  Läksyt taisin muistaa kaikki, samoin välineet. Kiusaamis- ja olen kiltti muille-kohta onnistuivat ihan luonnollisesti. Muutamille liikkavälkillä en päässyt, mutta muuten pelasimme ja leikimme. Olin sairas torstaina, joten en oppinut niin hyvin potenssilaskuja, mutta sanalliset laskut opin. Loputkin onnistuivat hyvin.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on tosi hyvät tavoiteet.

  VastaaPoista