sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viikko 40

Mukavaa alkanutta viikkoa! Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava viikonloppu. 

Perjantain julistearvioinnin perusteella on luokastamme julistekisaan valittu Milkan ja Viivin juliste. Onnea tytöille! Kisa oli tasainen ja kaikki saavat olla ylpeitä hienoista julisteistaan.

Tällä viikolla Maisa pitää kaikki oppitunnit lukuun ottamatta tiistain biologiaa. Biologian metsätyöprojektin tulee olla tehtynä maanantain loppuun mennessä, jotta tiistain kaksoistunnilla päästään ihastelemaan toistemme Auramia ja syventämään tietämystämme eri metsätyypeistä!

Matematiikassa jatkamme ajan mittaamisella. Laskemme lyhyitä aikavälejä ja laskuja suurilla ajan yksiköillä. Keskiajan maailmaan sukellamme niin historian kuin musiikin tunneilla. Fysiikka-kemiassa vuorossa on energian eri muodot ja uskonnossa puolestaan jatkamme Paavalin matkoilla.

Meidän pitäisi saada draamaesityksemme tällä viikolla valmiiksi ja harjoitella sitä mahdollisimman paljon. Tähän projektiin käytämmekin tällä viikolla valinnaiskurssin lisäksi ainakin tiistain ja keskiviikon äidinkielen tunnit. Valinnaistunteja pidetäänkin keskiviikkona vain yksi, eikä kaksoistuntia niin kuin viime viikolla alustavasti sovimme.

Perjantaina pääsemme touhuamaan yhdessä kummioppilaittemme kanssa kello 9.30-11.30. Muistetaan näyttää hyvää esimerkkiä kummioppilaillemme omalla käytöksellämme!

Touhua ja tekemistä siis tällä viikolla riittää! Yhteistyöllä ja reippaalla asenteella tästä viikosta tulee huippumukava! Muistetaan hymyn vaikutus ja voima ja hymyillään toisillemme vielä tavallistakin enemmän! :)


Hymy on 
maailman ensimmäinen
irtolainen.
Kukaan ei täsmälleen tiedä
missä hymy asuu,
millä tähdellä
Hymy tulee ja menee,
ei jätä käyntikortteja, koordinaatteja.
Joka kerta kun hymy
valitsee sinut
hetkeksi,
hymyile, hymyile
niin kuin hymyilisit joka hetki, aina.

- Tommy Tabermann


kuva:www.publicdomainpictures.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti