sunnuntai 18. tammikuuta 2015

VIIKKO 4

Päivä on pidentynyt ja pakkanen lauhtunut, mutta loppuviikoksi on taas luvattu kiristyvää pakkasta.  Onneksi valoisa aika on päivä päivältä lisääntynyt.


Viikon 4 lukujärjestys
Lukujärjestykseen tulee pieniä muutoksia. Maanantaina on molemmilla ryhmillä puolen ryhmän tunnit matematiikan filosofiaa ja äidinkielen tunnilla tehdään viikkotavoitteet ja harjoitellaan synonyymejä.  Tukiopetus on tiistain kuudennella tunnilla. Myös torstaina matikka ja äidinkieli ovat vaihtaneet paikkaa.  Historiaa on perjantaina kaksi tuntia. 
Tällä viikolla viikkotehtävät menevät näin: 
ASVA:Taulun pyyhkiminen ja luokan siisteys, läksyjen merkintä. (Viikon ympäristöteko)

HIKET:Laivan imurointi, matikan läksyjen tarkistus. (Viikon matemaatikko)

KASA: Yhteistyön arviointi, jaettujen monisteiden palautus, rahojen ym. lappujen keräys. (Viikon auttavaisin)


VAVA:Äidinkielen tehtävien tarkastus, Katsomon imurointi. Viikon leikki tai peli.


VILLISIAT:Viikon tiedottaja, uutiset, tärkeistä asioista kertominen, kaverien tsemppaus! (Viikon positiivinen!)


Viikon oppimistehtävät: 
Matematiikassa aloitamme uudet kirjat desimaalilukujen opiskelulla. 
Äidinkielessä meillä kerrataan lauseita ja virkkeitä sekä opiskellaan synonyymejä. Perjantaina meillä on koe erilaisista lausetyypeistä ja virkkeistä.
Tiistaina meillä on kakkostunnilla Lofootti-info. Sen pitää Pekka Tokola. Biologiaa on tiistaina ja torstaina, ja silloin opiskelemme, millaista on elää Monsuuni-ilmastossa ja  millaista on Aasian väestö. Tähän liittyen kaikkien pitäisi etsoiä ja seurata Aasiaan liittyviä uutisia lehdistä, radiosta, televisiosta ja netistä. Jokaisesta uutisesta saa 5 p. 
Historiassa opimme, mitä tähtitieteessä keksittiin ja ketkä olivat  keskiajan lopun ja uuden ajan alun tähtitieteilijöitä.
Mitäköhän tämän herran tähtitieteellisistä löydöistä mahdettiin tuumia?
Perjantaina opimme, mikä on uskonpuhdistus ja pohdimme myös kuninkaan valta-asioita. 

Myös uskonnossa pohdimme uskonpuhdistusasioita keskiajan jälkeen. 
Vaikka kuvaamataitoa ei tällä viikolla olekaan, jokaisen urakkana on laittaa oma kuvistyö kultakehyksissä seinälle perjantaihin mennessä. Me opettajat autamme kyllä. 
Mieti, millaisia asioita voit opettaa Dylanille suomeksi. Entä mitä haluat oppia häneltä englanniksi? 
Vuokko on keskiviikosta perjantaihin Lontoossa Bett-messuilla. Sijaisena on Heidi Kaikkonen. Myös Noora, Akseli ja Dylan ovat auttamassa meitä oppimaan tällä viikolla. Erityistavoitteeksemme asetamme kauniin käytöksen kaikkia luokkaamme opettavia kohtaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti