sunnuntai 15. helmikuuta 2015

VIIKKO 8

Liu, lau laskiaista! Kiitos kaikille hienosta työskentelystä ja tuottoisasta UNICEF- kävelystä.

Enää kaksi viikkoa hiihtolomaan, ja loistaviin hiihtokeleihin vielä vähemmän! Kuinka moni on jo käynyt hiihtelemässä? Tällä viikolla on syytä ottaa hiihtotamineet esiin, sillä ensi viikolla niitä tarvitaan jo koulussa.Tällä viikolla TÄYTYY palauttaa: Unicef-kuori rahoineen, hiihtopäivälappu ja vanhempainiltalappu!

Noora opettaa meille tällä viikolla koko keskiviikon, torstain ja perjantain.

Tällä viikolla onkin kova työnteon ja arvioinnin aika! Tiistaina meillä on matikankoe desimaaliluvuista, torstaina maantiedon koe Aasiasta. Tiistaina täytyy vielä opiskella Lähi-Itää ja Intiaa.

Äidinkielessä kertaamme vielä vähän verbien taivutusta ja opimme nominien taivutusta ja perjantaina meillä on sanaluokista Kahoot. Jokaisen täytyisi viikkotavoitteissaan mainita, mistä heidän tekemänsä kirja löytyy verkosta, että voin lukea kaikkien kirjoitelman ennen hiihtolomaa.

Historiasta opiskelemme vielä löytöretkiä, kaikkien esitykset katsotaan tiistaina ja opiskellaan vielä kullanhimosta, joka valtasi löytöretkeläiset.

 

Matematiikassa aloitamme murtoluvut, ja meillä onkin matikkatyöpajat 6b- luokan kanssa keskiviikkona, sekä äikän että matikan tunnit menevät siihen. Työpajojen välissä ei ole välituntia.

Uskonnossa puhumme erimielisyyksistä, ja miten niitä saataisiin ratkottua.

Kuvaamataidossa alamme tutkia omaa kultakauden taiteilijaamme, valitsemme häneltä yhden työn, mitä tutkimme taiteentarkastelun keinoin, jokaisen täytyy lisätä valitsemansa työ Google Classroomiin samalla kun laittaa viikon tavoitteet, että saamme tulostettua ne siihen mennessä. Teemme niistä pienoisjäljennökset akryyliväreillä.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti