sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Viikko 9

Tervetuloa opiskelemaan viikolle 9!


Tämä viikko on helmikuun viimeinen viikko, ja sen jälkeen pääsemmekin jo odotetulle  hiihtolomalle! Tällä viikolla meillä on myös haikeampia tunnelmia, koska keskiviikkona vietämme Alenin läksiäisiä. :(
Tällä viikolla on myös Nooran viimeinen viikko, ja hän opettaakin ainakin  kaikki luokassa pidettävät tunnit tiistaina, torstaina ja perjantaina. Tämän viikon kalenteri näyttää tällaiselta :

Äidinkielessä ensinnäkin tänään puhumme arvioinnista ja asetamme itsellemme tälle viikolle oppimistavoitteet. Kiinnitämme erikoisesti huomiota siihen, "Mitä minä aion tehdä, että oppisin esim. historiassa selittämään  toisille omin sanoin viisi löytöretkille lähtemisen syytä ja viisi seurausta ja miten nämä liittyvät toisiinsa." Tiistaina äikän tunnilla onkin uskontoa ja torstain ja perjantain tunneilla opiskelemme sanaluokkia ja oman kirjan itsearviointia. Ja arvioimme tietenkin omaa ja muiden onnistumisia...
Matematiikassa kertaamme, mitä tarkoittaa samannimiset tai erinimiset murtoluvut ja opimme laskemaan yhteen ja vertailemaan erinimisiä murtolukuja ja palaamme vielä  matikan kokeeseen. Teemme myös itsearvioinnin desimaalilukujaksosta. Huom! Tänään tukiopetus niille, joilla oli tähtimerkintöjä kokeissa. 
Ylttiä ei tällä viikolla olekaan, tällä tunnille puhumme myös yltin arvioinnista. 
Historiassaopiskelemme tiistain löytöretkien syitä ja seurauksia ja perjantaina katsomme tekemämme  Löytöretki-videot. 
Kuvaamataidossa teemme kulta-ajan taidejäljennökset valmiiksi tiistaina. 
Uskonnossa jatkamme esityksiä, joita suunnittelimme viime viikolla. Muistammehan draaman kaaren ja ongelmanratkaisun?
Tällä viikolla jokaisessa ryhmässä erikoistavoite: Palautamme Unicef-kuoret, Hiihtoretkilaput ja matikankokeet? 
Perjantaina vietämme Kalevalanpäivää pidennetyn päivänavauksen merkeissä. Ja perjantaina on myös Nooran jäähyväisten aika. 
Haikein mielin lähdemme hiihtoloman viettoon!
Hiihtolomalla Aion hiihtää......km.
Aion ulkoilla ......h.
Aion lukea kirjoja ......sivua.
Aion kirjoittaa omaa kirjaani......sivua...
Mitä muuta tekisin??
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti