sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Mukavaa hiljaista viikkoa 14 kaikille!

Pidetään tämä viikko hiljaisena. Tiedätkö, mistä nimitys hiljainen viikko tulee? Mitä muita nimiä tiedät tälle viikolle?


Viime viikon onnistumisista oli mukavaa lukea, että koitte  onnistuneenne monissa oppimiseen liittyvissä asioissa. Muutama ryhmä paransi kovasti loppuviikkoa kohden kotitehtävien tekemisessä, jopa lisätehtäviä oli tehty. Olemme myös saaneet kovin mukavaa palautetta luokkalehdestänne. Kaikilta vanhemmilta sitä ei kuitenkaan ole tullut. 
Voisimmeko tällä viikolla ottaa yhteisiksi viikkotavoitteiksemme reilun pelin pelaamisen ja erikoisesti välitunnille menosta huolehtimisen? 

Tällä viikolla on arvioinnin aika monessa asiassa. Tiistaina on matematiikan koe. Keskiviikkona aloitamme prosenttilaskut.
Torstaina on äidinkielen koe. Tässä onkin perjantaina laatimamme hölmöläisen päiväkirja. Lisäksi keskiviikon äidinkielen- ja valinnaisen tunneilla aloitamme jo ensimmäisten kirjojen julkaisun ja viimeistelemme omaa kirjaa. Lisäksi jokainen ottaa omalle lukukirjalleen lukutavoitteen. 

Tiistaina teemme savityöt loppuun. Tiistaina opiskelemme historiassa Kustaa Vaasaa. 
Torstaina tutustumme FYKEssä jännitteeseen ja paristoihin. Uskonnossa tutkimme pääsiäisen tapahtumia. 
Perjantai ja maanantai kuluvatkin pääsiäisenvieton merkeissä! Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti