sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

VIIKOLLA 12 TAPAHTUU


Äidinkielen tunneilla kirjoitamme omaa kirjaa eteenpäin. JOKAISEN on arvioitava vähintään kaksi nimetöntä tarinaa. Sinulle on lähetetty arvioitavat  tarinat sähköpostilla. siellä on myös käyttäjätunnus ja salasana Prodigy-matematiikkaohjelmaan. Pidä ne tallessa!

Jokaisen on ladattava Montage -ohjelma  iPadille, koska perjantaina kuviksessa teemme sillä ohjelmalla kirjoihimme kansikuvan. Se on taitto-ohjelma, joten voit käyttää siinä myös valmiita jo olemassa olevia kuvia, esim. valokuvia, tai piirroksia tai maalauksia. 

Matematiikassa jatkamme murtolukujen käsittelyä. Vuorossa on murtolukujen jakaminen kokonaisluvulla ja murtoluvulla sekä kokonaislukujen jakaminen murtoluvulla. Lisäksi jatkamme Matildan ja Taavetin matemaattisia seikkailuja matematiikasta filosofoiden. 


Viikon projektina on opiskella erilaisia "koukuttavia", eli riippuvuutta aiheuttavia  aineita ja asioita. Mitä hyötyä ja mitä haittaa riippuvuuksista voisi olla? Perehdymme päihteiden vaikutukseen ihmiskehossa.  Samalla pohdimme, miten nuoruudesta ja elämästä yleensä voi nauttia ilman päihteitä.  Teemme luokkana viikon aikana E-lehden, jossa eri ryhmät ovat toimituskuntia. Tähän projektiin käytämme biologian, fyken, äidinkielen ja uskonnon oppitunnit.  Täytä toimituskunnan valitsemista varten oheinen lomake. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti