maanantai 6. huhtikuuta 2015

VIIKKO 15

Mukavaa pääsiäisen jälkeistä aikaa kaikille! Mitä teit pääsiäislomalla? Ainakin sunnuntaina, pääsiäispäivänä, meitä hellittiin ihanalla kevätsäällä. Saitko rasteja liikuntaseikkailuun? Entä montako sivua luit omaa kirjaa? Nyt laitetaan kevään kunniaksi ennustus, minä päivänä jäät lähtevät Kuivasjärvestä, entä merestä tai milloin kaikki lumet ovat sulaneet parkkipaikkojen ympäriltä.
Tällä viikolla koulua on vain neljä päivää, mutta pääsemme työskentelemään sitäkin tehokkaammin. Tällä viikolla on kaksi tuntia Fykeä ja historiaa.
Lukujärjestys näyttää tällaiselta:

Äidinkielessä alamme opiskella Suomen kielen ominaispiirteitä ja samalla koko ajan joku on tekemässä omaa kirjaansa julkaisukuntoon.
Fykessä tutkimme enemmänkin paristoja ja virtapiirejä. Fykeä on tiistaina ja torstaina, niinkuin histopriaakin.Historiassa aiheena on Taistelu Itämeren Herruudesta, kappale 22.
Uskonnossa opiskelemme jälleen etiikkaa ja sitä, millainen oikeutta ja valtaa oman elämänsä suhteen. Uskontoa on huomenna, eli keskiviikkona, muistakaapa huolehtia uskonnon välineet.
Matikassa opiskelemme lisää prosenttilaskuja niin, että osaamme muuttaa murtoluvut ja desimaaliluvut prosenteiksi ja päinvastoin.
Perjantaina meillä on kummitunnit, joilla opiskelemme kummien kanssa matikkaa. :) Kuviksessa laitamme savityöt polttoon ja teemme välityönä zentanglea.

Oikein mukavaa työviikkoa kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti