sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Viikko 19

Tällä viikolla onkin jo äitienpäiväviikko! Tärä viikkoa luonnehtii monilla tavoilla sana " urakat" , sillä niin erivaiheissa oppilaat ovat omissa töissään. Koska tällä viikolla on niin paljon kokeita, päätin siirtää FYKE:nkokeen ensi viikon tiistaille, eli torstain FYKE: n tunnilla kerrataan FYKEÄ!
Olen itse sairaana, mutta tiedän, että kuudesluokkalaisina osaatte käyttäytyä ja toimia hienosti Minna- opettajan kanssa. Näitä taitoja erityisesti tarvitaan yläkoulussa, jossa joudutte koko ajan uusien eri opettajien kanssa tekemisiin. Ensi maanantaina onkin yläkouluun tutustumispäivä. Jollakin tunnilla tällä viikolla ovat myös solumme Talent- karsinnat.
 
Tässä tulevan viikon urakoita:
1. Jollet ole lähettänyt kirjaasi ja kirjan kantta Vuokko- opettajalle (gmail), lähetä se NYT! muista laittaa nimesi sähköpostiin, tai otsakkeeksi esim. "Matiaksen kirja" ja "Annin kirjan kansi" muuten sieltä tulee vain Ubiko 11 tms, enkä tiedä, keneltä viesti on, kun minulla ei sitä käyttäjätaulukkoa ole päässäni.

2. Tee Photoshop- työsu Australiasta valmiiksi. Lähetä se Vuokolle, laita taas nimesi.suunnittele. Ryhmäsi kanssa esitystä ja esitä.

4. Harjoittele matikan kokeisiin prosenttilaskentaa. Kirjassa on vielä tehtäviä, mutta saat kyllä myös monisteita.

5. Laita pöytäsi ja tuolisi ala-asentoon tiistain viimeisellä tunnilla. Pyytäkää Pekalta kuusiokoloavain ja ohjeet. Ekaluokkalaiset tulevat tutustumaan kouluun, joten laittakaapa luokka muutenkin vierailukuntoon:)

6. Mieti aihetta, mistä haluaisit tehdä lopputyösi, eli oman alakoulun projektisi. Se voisi olla esim. esittelyvideo koulustamme uusia oppilaita varten, jonka toteutatte niin, että jotkut haastattelevat rehtoria, jotkut keittoaln väkeä, jotkut käyvät Hoijakaasa, toisetKirjastossa, jotkut Äpössä, välitunnilla pikkupihalla ja isollapihalla jne. kuvaamassa ja kertomassa videolle, miten koulussamme opitaan ja toimitaan. Näistä yhdistäen saamme hienon muiston ja samalla perehdyttämisvideon koulustamme. Voit tehdä projektin jostakin itsellesi tärkeästä aiheesta myös.

7. Tee zentangle-tussityösi loppuun, jollei se ole jo seinällä. Tusseja on muutama opettajan ylimmässä pöytäliaatikossa.

8. Liiku

9. Lue pulpettikirjaa!

P. S. Jos tästä jäi jotakin tärkeää pois, niin lisätään myöhemmin. Urakoita jatketaan seuraavalla viikolla.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti