perjantai 22. toukokuuta 2015

VIIKKO 22

Hei Milka, Venla, Viola ja Tommi!
Tässä lukujärjestys, jonka mukaan ensi viikolla käydään koulua 6a-luokassa.
MAANANTAI: koulua 9.30-13.45  5-6 -luokan lukujärjestyksen mukaan, alkaa tekstiilityöllä ja teknisellä työllä.
TIISTAI: Koulua 8.30-13.45 5-6-luokan lukujärjestyksen mukaan, alkaa 5-6-luokassa.
KESKIVIIKKO: 8.30-9.15  Liikuntaa, 9.30-10.15 Englantia Anne-opettajan mukana, loppupäivä 5-6-luokan lukujärjestyksen mukaan, mm. 4. tunti musiikkia jne. 
TORSTAI: Retki Pohjois-Pohjanmaan museoon Sanna-opettajan ja 2b-luokan mukana, Sanna-opettaja antaa tarkemman aikataulun. 
PERJANTAI: Koulua klo 8.30-13.45 5-6-luokan matkassa, mm. kevätkirkko. 

6a-luokan oppilaat tekevät omia urakoitaan, ellei 5-6-luokan opettaja toisin määrää. Tärkeintä on, että teet koko ajan töitä, ja laitoin siksi näin paljon urakoita. Jos et ehdi tehdä kaikkea, ei haittaa, pääasia, että teet töitä koko ajan. Jos esim. innostut laskemaan matikkaa enemmänkin, se ei haittaa ollenkaan.  
1. Aseta itsellesi tavoitteet tälle viikolle. (Classroom/äidinkieli) 
2. Oppilailla oli oma lopputyö, mitä he voivat parannella mm. lisäämällä kuvia ja koulumme sääntöjä, haastattelemalla rehtoria tai muita opettajia ja siivoojia ja editoimalla filmiä. (Oman luokan seinällä ohjeita) 
3. Matikasta tehdään n. neljä aukeamaa eteenpäin aukeamat saa valita oman valinnan mukaan. Erkin luokassa on tarkastuskirja.(1/ päivä) 
4.Kynäkulkurista tehdään n. neljä aukeamaa eteenpäin tai oman valinnan mukaan, Erkin luokassa on tarkastuskirja.(1/ päivä)
5. Tee oma projekti (iPad, Keynote, iMovie tai Pages tai joku muu)  , jonka aiheena on joko ilmastonmuutos tai kierrätys. Voit tehdä myös projketin, jossa yhdistelet näitä aiheita.  Etsi aiheeseen sopivia kuvia, ja pohdi, miten yksittäinen ihminen, perhe, luokka, koulu, Oulun kaupunki, Suomen valtio ja koko maailma voisi edistää kierrätystä tai hidastaa ilmastonmuutosta. 
Oikein mukavaa ja lämpöistä viikkoa teille!
Terveisin Vuokko-opettaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti